O Lookman Filmu

Lookman film je ideja i praksa slobodnog, modernističkog i jedinstvenog „out of box“ pristupa rada videografije koja je iz hobija prerasla u ljubav, i iz strasti u opsesiju.

Uvijek gledam dalje i dalje, učim i rastem zajedno sa svojim video radovima. I nakon šest godina, uvijek osjećamo novo uzbuđenje dok se približava datum vjenčanja.

Vjerujem da je veza ključ, u ljubavi i životu, i posvećen sam izgradnji prijateljskih odnosa sa svakim parom prije vjenčanja. Vaša priča, ono što radite i volite, vaša osobnost i temperament. Svi smo jedinstveni i svakom paru pristupam individualno, te nastojim da vas osjetimo na poseban način kako bismo napravili cijelu priču takvu kakvi vi jeste.

Ja sam kamera Džedaji, hiperaktivni plesač, grohotni smjeh, šale na vlastiti račun, kao i na vaš to je ono što ćete čuti od mene taj dan.

Zgrabite šolju kafe ili čaja, udobno se smjestite i pogledajte neke od mojih filmova, zatim pišite mi email, jedva čekam da čujem vašu priču.

Upoznajte Seada

Ja sam Sead, mastermind, glavni mađioničar u Lookman filma. Već šest godina uživam rastući i vodeći posao kroz svakodnevni „shit and glory“ poduzetničkog života. Volim logiku i slobodu, zato mi je nadimak Logic Free Mind.

Osim moje opsjenitost novim tehnologijama, velika mi je strast muzika i ples, filmovi, putovanja, psihologija, te knjige duhovnog i intelektualnog razvoja.

Ponosno mogu da kažem da sam među pedeset najbolji videografa svijeta na WEVA wordwide event videographers association, koja broji preko 3500 članova.

sejowewa

Čvrsto vjerujem u ljubav, i jedna od izreka koju često koristim:

“JEDINI NAČIN DA BUDEMO SRETNI JE LJUBAV”

Do ušiju sam zaljubljen u svoju ženu Merimu. Također sam sretni i nenaspavni otac dječaka Isa. Moja svakodnevna misija je biti sprovodnik i odašiljati samo i samo pozitivnom energijom i inspirisati. Životna misija mi je, da dijelim momente radosti, sreće, ponosa i ljubav sa drugima, kroz video.

U svom petogodišnjem radu iza sebe imam:

0
Vjenčanja
0
Komercijalnih projekata
0
Muzičkih spotova
0
Filmova

Istaknut i nagrađivan:

Preporuke:

 • U rangu od 1-10 momci zaslužuju 11. Osim profesionalizma u baratnju aparatima, dronovima, zvukom i svim što taj dio umjetnosti nosi sa sobom, uprkos ranije viđenih radova uspjevali su nas iznova i iznova iznenađivati svojom naumornom kreativnošću, osjećajem za humor i ljudskošću. Unatoč svom stresu koji je taj dan prolazion kroz odjelo i haljinu, uspjevali su ga eliminisati, i relaksirati nas. Sa lookmanom smo dobili novog prijatelja koji je dolazio kod nas u Austriju, i koga redovno obilazimo u našim dolascima kući u Bosnu.

  Selmir & Hasida
  Selmir & Hasida
 • Definitivno vam dodjeljujemo zlatnu medalju! Pogledali smo video i oduševili se. Onaj dan kada smo se odlučili na veliki i najljepši korak u našem životu nismo dugo razmišljali koga izabrati da zabilježi naše lijepe trenutke i učini ih još ljepšim. Tad sam znala da nećemo pogriješiti u odabiru a sad ste to i dokazali. Iako taj dan od silnih emocija nismo bili svjesni svakog trenutka, vi ste učinili da ih ponovo doživimo i da nam svaki put iznova zasuze oči na mnoge kadrove. Neizmjerno vam hvala što ste odlučili biti dio naše priče .

  Anja & Ismar
  Anja & Ismar
 • Kada smo krenuli organizovati naše vjenčanje, tek tad smo koliku vrijednost ljude skojima radis to imaju i nismo mogli vjerovati koliko lookman znao nas naljepsi i najsvecaniji dan da ispuni sa toliko radosti i veselja i ljubavi. Hvala za svaki svaki osmijeh,za sve šale i za svaku lijepu rijec. Osjecali smo kao da se vec jako dugo znamo, dali su nam komfor i slobodu da nismo morali glumiti i biti neko drugi pred kamerama, jednostavno su nas prihvatili i izvlačili ono najbolje od nas. Dok smo se spremali kod kuce pustali su nam nase omiljene pjesme pjevali s nama smijali se i plesali da se opustimo pricali smo o zivotu, ljepoti i ljubavi, i u sito vrijeme "radili" Ne za su ispunili naša očekivanja, već su ih nadmašili. Ispalo je bolje nego sto smo ikako mogli i zamisliti. Lookman nije samo profesionalizam, znaju kako se radi sa kamerama perfektno, a najbitnije za jedan ovakav posa je su momci koji imaju ljudskost razumjevanja, iskustva i veliko srce. Sretni smo sto nam je zivot dao da budemo sa jos jednim tako divnim ljudima okruzeni. Lokman boys hvala vam sto ste dio uspomene na nas najsretniji dan.

  Dino & Selma
  Dino & Selma
 • Vise od pola godine smo proveli sa trazenjem pravog umjetnika za nase vjencanje. Bilo nam je vazno da ništa nije standardno, da mnogo ne poziramo već da se vide emocije da sve liči na jednu priču. Zeljeli smo jednostavno poslje naseg vjecanja gledamo sve to reci WOW jeli to bas nase vjencanje bilo? Nakon stotinu pregledanih radova odlucili smo se za Lookman. Jednostavno smo imali osjecaj u stomaku da je to prava odluka i nismo se pokajali. Momci su svaka cast! Od prve sekunde smo se sa njihovim opustenim pristupom super osjecali sa njima. Znali su nam uzeti svaku nervozu koja se je pojavila taj dan i nismo njih ni primjetili, sto nam je bilo bitno – jer nema nista gore nego kad stalno neko oko tebe leta a pogotovo kad je nervoza u pitanju. Imali su osjecaj kad je pravi momenat za sve. Takodjer sto nam je najlijepse bilo, da su znali prepoznati  trenutke i snimiti bez da se neko osjeca neugonno ili da treba stati kao neki maneken. Jednostavno su sve uspjeli da naprave za nas nezaboravno! Bila nam je cast provesti najljepsi dan zivota sa njima i definitivno bi njih opet izabrali! Ovim putem se opet zelimo zahvaliti na divnim uspomenama koje ste nam dali. Gledali smo taj video, i gledali, i plakali i smijali se i ponovno gledali. MOGLI BI GA GLEDATI SVAKI DAN! Ispunili ste nam sva nasa ocekivanja I definitivno ste izvukli ono najbolje od nas! HVALA vam na prijateljstvu!

  Adisa & Marcelo
  Adisa & Marcelo

Hajde da se upoznamo

Uživam radeći s parovima koji su jednako pustolovi, avanturisti, slobodnog duha, moderni i netradicionalni, kao i ja, jer me oni najviše inspirišu u kreiranju video magije i jedinstvene priče.

Ako se pronalazite u ovim riječima, javite mi se i recite mi nešto više o vašem savršenom vjenčanju!

Da bi saznali više o dostupnosti, cijenama i paketima, molimo vas isputnite obrazac ispod, a ja ću vam odgovoriti što je prije moguće.

Nadam se da imate prekrasan dan!

logo-lookman-bijelapreloader

Made with love.  EH 2018